Un ou contine vitamine şi minerale în cantităţi variabile, proteine de înaltă calitate, grăsimi nesaturate si antioxidanti, toate cu numai 60 - 70 de calorii.

vineri, 4 iunie 2010

Oua ochiuri la aburi

Folosim putin unt sau ulei, atat cat sa ungem tigaia; o punem pe foc si o lasam sa se incinga;
punem si ouale, dam focul foarte mic, si le lasam pana ce incep sa se inchege marginile albusului - aproximativ 1 minut.
Adaugăm 1 linguriţă de apă (sau 2-3, daca avem mai multe oua, dar nu prea multa), acoperim tigaia cu capac, pentru a se forma abur.
Coacem pana se fac asa cum dorim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunturi:

Pentru prima oară în România, primul distribuitor al Companiei Aquabionica, dr. Vladimir Nerushaev, participă, periodic, la prezentarea produselor Bionic Water, în Iași și Piatra Neamt! Produse pentru sanatate, unice in lume, realizate cu ajutorul celor mai noi si mai avansate nanotehnologii. Asteptam sa fim contactati si de alte persoane interesate, din alte localitati din tara sau chiar din strainatate. Persoana de contact - Diana Boghian- tel. 0748 965978. Veniti la această prezentare și veti primi, gratuit, date suplimentare despre acest miraculos tratament și alte informatii vitale pentru sănătatea dv.

Faceți căutări pe acest blog

Ce-am mai aflat...