Un ou contine vitamine şi minerale în cantităţi variabile, proteine de înaltă calitate, grăsimi nesaturate si antioxidanti, toate cu numai 60 - 70 de calorii.

duminică, 3 ianuarie 2010

Oua umplute cu ton si icre

Ingrediente: 5-6 oua, 150 g de ton conservat in suc propriu, 80-100 g de icre rosii sau negre, 2-3 linguri de ulei de masline, 2-3 cepe de apa (salote) sau ceapa verde, piper, sare, frunze de patrunjel si de busuioc, salata verde.
Fierbem ouale si le taiem in jumatati; galbensurile le scoatem si le amestecam cu ulei, sare, piper, ton maruntit si ceapa tocata.
Umplem albusurile si pe fiecare adaugam o lingurita de icre.
Aranjam ouale pe salata verde, le ornam cu frunze de patrunjel sau busuioc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunturi:

Pentru prima oară în România, primul distribuitor al Companiei Aquabionica, dr. Vladimir Nerushaev, participă, periodic, la prezentarea produselor Bionic Water, în Iași și Piatra Neamt! Produse pentru sanatate, unice in lume, realizate cu ajutorul celor mai noi si mai avansate nanotehnologii. Asteptam sa fim contactati si de alte persoane interesate, din alte localitati din tara sau chiar din strainatate. Persoana de contact - Diana Boghian- tel. 0748 965978. Veniti la această prezentare și veti primi, gratuit, date suplimentare despre acest miraculos tratament și alte informatii vitale pentru sănătatea dv.

Faceți căutări pe acest blog

Ce-am mai aflat...