Un ou contine vitamine şi minerale în cantităţi variabile, proteine de înaltă calitate, grăsimi nesaturate si antioxidanti, toate cu numai 60 - 70 de calorii.

luni, 28 decembrie 2009

Codurile de pe oua

Asa cum am promis, m-am interesat asupra acestor cifre si iata ce am aflat:

- prima cifră a codului se refera la calitatea oului
- următoarele cifre reprezintă codul de producător

Astfel:
0 – oua ecologice (ouă produse de găini crescute în ferme ecologice şi hrănite cu furaje care nu conţin făinuri proteice de origine animală, aditivi, conservanţi sau coloranţi sintetici)

1 - ouale de la păsările dezvoltate în aer liber (găinile sunt crescute în hale, dar au acces continuu în aer liber pe tot parcursul zilei)

2 – ouăle care provin de la găini crescute pe sol (găinile sunt crescute în hală, libere, dar nu afara)

3 – În baterii - pasarile sunt înghesuite în cuşti suprapuse ( peste 90% dintre ouăle comercializate la noi)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunturi:

Pentru prima oară în România, primul distribuitor al Companiei Aquabionica, dr. Vladimir Nerushaev, participă, periodic, la prezentarea produselor Bionic Water, în Iași și Piatra Neamt! Produse pentru sanatate, unice in lume, realizate cu ajutorul celor mai noi si mai avansate nanotehnologii. Asteptam sa fim contactati si de alte persoane interesate, din alte localitati din tara sau chiar din strainatate. Persoana de contact - Diana Boghian- tel. 0748 965978. Veniti la această prezentare și veti primi, gratuit, date suplimentare despre acest miraculos tratament și alte informatii vitale pentru sănătatea dv.

Faceți căutări pe acest blog

Ce-am mai aflat...