Un ou contine vitamine şi minerale în cantităţi variabile, proteine de înaltă calitate, grăsimi nesaturate si antioxidanti, toate cu numai 60 - 70 de calorii.

miercuri, 24 februarie 2010

Salata de paste colorate, legume si oua

Folosim 250 g paste colorate (natural, cu suc de rosii si spanac - cititi pe eticheta) sau de care avem (paste integrale sau obisnuite), o cana de mazare si cuburi de morcovi - congelate si fierte, o cescuta de boabe de porumb fiert, 2 castraveti murati sau marinati - de care aveti, 3 oua fierte tari.
Pentru sos: o cana cu 300 g smintina amestecata cu o lingura de ketchup si putina zeama de lamaie.
Fierbem pastele al dente - dar ca sa nu fie tari, le lasam vreo 5 minute in apa in care au fiert, si apoi le clatim cu apa rece.
Amestecam pastele cu legumele si cu sosul. Ornam cu oua fierte taiate in sferturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunturi:

Pentru prima oară în România, primul distribuitor al Companiei Aquabionica, dr. Vladimir Nerushaev, participă, periodic, la prezentarea produselor Bionic Water, în Iași și Piatra Neamt! Produse pentru sanatate, unice in lume, realizate cu ajutorul celor mai noi si mai avansate nanotehnologii. Asteptam sa fim contactati si de alte persoane interesate, din alte localitati din tara sau chiar din strainatate. Persoana de contact - Diana Boghian- tel. 0748 965978. Veniti la această prezentare și veti primi, gratuit, date suplimentare despre acest miraculos tratament și alte informatii vitale pentru sănătatea dv.

Faceți căutări pe acest blog


Ce-am mai aflat...