Un ou contine vitamine şi minerale în cantităţi variabile, proteine de înaltă calitate, grăsimi nesaturate si antioxidanti, toate cu numai 60 - 70 de calorii.

vineri, 26 noiembrie 2010

Preparate din coaja de ouă

* Citratului de calciu, obtinut din 2 g de coaja pisata, amestecata cu o lingura de suc de lamaie. Calciul se asimileaza aproape in totalitate, fără a se forma pietre la rinichi , la vezica biliara sau depuneri in articulatii si in vasele sangvine.Se ia seara, pentră că în genere calciul se asimileaza mai bine pe timpul noptii.  
 
* Ouă în suc de lămâie.  Un borcan de 3 litri se umple cu oua de casa, proaspete, referabil de prepelita, spalate si uscate. Peste oua se toarna suc de lamaie, cu 2 degete mai mult. Borcanul se inchide si se lasa 2 saptamani la racoare. Dupa dizolvarea cojilor, amestecul se agita energic cu o lingura de lemn, se strecoara prin sita -peliculele si bucatelele de coaja nedizolvata se arunca. Se adauga 250 ml de coniac bun, cu rol de conservant si 200 g miere de albine. Se consuma cate o lingura, de 3 ori pe zi, cu 30 minute inainte de masa sau la 40-60 minute dupa masa.  

Un comentariu:

  1. Cu multa placere iti transmit premiul Primavara 2011 si mult succes in continuare. Te astept pe blogul meu sa-ti ridici premiul.
    http://gratziela-retete.blogspot.com/2011/03/premii-primavara-2011.html

    RăspundețiȘtergere

Anunturi:

Pentru prima oară în România, primul distribuitor al Companiei Aquabionica, dr. Vladimir Nerushaev, participă, periodic, la prezentarea produselor Bionic Water, în Iași și Piatra Neamt! Produse pentru sanatate, unice in lume, realizate cu ajutorul celor mai noi si mai avansate nanotehnologii. Asteptam sa fim contactati si de alte persoane interesate, din alte localitati din tara sau chiar din strainatate. Persoana de contact - Diana Boghian- tel. 0748 965978. Veniti la această prezentare și veti primi, gratuit, date suplimentare despre acest miraculos tratament și alte informatii vitale pentru sănătatea dv.

Faceți căutări pe acest blog


Ce-am mai aflat...