* Citratului de calciu, obtinut din 2 g de coaja pisata, amestecata cu o lingura de suc de lamaie. Calciul se asimileaza aproape in totalitate, fără a se forma pietre la rinichi , la vezica biliara sau depuneri in articulatii si in vasele sangvine.Se ia seara, pentră că în genere calciul se asimileaza mai bine pe timpul noptii.
* Ouă în suc de lămâie. Un borcan de 3 litri se umple cu oua de casa, proaspete, referabil de prepelita, spalate si uscate. Peste oua se toarna suc de lamaie, cu 2 degete mai mult. Borcanul se inchide si se lasa 2 saptamani la racoare. Dupa dizolvarea cojilor, amestecul se agita energic cu o lingura de lemn, se strecoara prin sita -peliculele si bucatelele de coaja nedizolvata se arunca. Se adauga 250 ml de coniac bun, cu rol de conservant si 200 g miere de albine. Se consuma cate o lingura, de 3 ori pe zi, cu 30 minute inainte de masa sau la 40-60 minute dupa masa.
-
Cu multa placere iti transmit premiul Primavara 2011 si mult succes in continuare. Te astept pe blogul meu sa-ti ridici premiul.
RăspundețiȘtergerehttp://gratziela-retete.blogspot.com/2011/03/premii-primavara-2011.html