Un ou contine vitamine şi minerale în cantităţi variabile, proteine de înaltă calitate, grăsimi nesaturate si antioxidanti, toate cu numai 60 - 70 de calorii.

duminică, 3 ianuarie 2010

Oua umplute grecesti

Ingrediente
6 oua fierte tari, 1/4 cana cu branza feta, 1/4 cana cu masline mari tocate, oregano, 1/4 cana maioneza, coaja de lamaie, 2 lingurite cu suc de lamaie, piper, sare.
Amestecam galbensurile cu toate ingredientele amintite si apoi umplem albusurile cu pasta rezultata. Daca nu avem feta, putem folosi si telemea desarata.
Ornam cu frunze de busuioc si sferturi de rosii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunturi:

Pentru prima oară în România, primul distribuitor al Companiei Aquabionica, dr. Vladimir Nerushaev, participă, periodic, la prezentarea produselor Bionic Water, în Iași și Piatra Neamt! Produse pentru sanatate, unice in lume, realizate cu ajutorul celor mai noi si mai avansate nanotehnologii. Asteptam sa fim contactati si de alte persoane interesate, din alte localitati din tara sau chiar din strainatate. Persoana de contact - Diana Boghian- tel. 0748 965978. Veniti la această prezentare și veti primi, gratuit, date suplimentare despre acest miraculos tratament și alte informatii vitale pentru sănătatea dv.

Faceți căutări pe acest blog

Ce-am mai aflat...