Un ou contine vitamine şi minerale în cantităţi variabile, proteine de înaltă calitate, grăsimi nesaturate si antioxidanti, toate cu numai 60 - 70 de calorii.

duminică, 28 februarie 2010

Oua umplute cu ciuperciPornim de la reteta clasica pentru oua umplute aperitiv:
fierbem ouale, le taiem in jumatati ( eu am folosit feliatorul zimtat pentru cascaval), separam galbenusrile pe care le frecam cu sare, unt, piper, mustar: adaugam ciuperci din conserva sau ciuperci fierte, tocate. Eu am avut o conserva de ghebe in ulei. Punem si patrunjel vere si ornam platoul ( sau si ouale) cu masline, gogosari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunturi:

Pentru prima oară în România, primul distribuitor al Companiei Aquabionica, dr. Vladimir Nerushaev, participă, periodic, la prezentarea produselor Bionic Water, în Iași și Piatra Neamt! Produse pentru sanatate, unice in lume, realizate cu ajutorul celor mai noi si mai avansate nanotehnologii. Asteptam sa fim contactati si de alte persoane interesate, din alte localitati din tara sau chiar din strainatate. Persoana de contact - Diana Boghian- tel. 0748 965978. Veniti la această prezentare și veti primi, gratuit, date suplimentare despre acest miraculos tratament și alte informatii vitale pentru sănătatea dv.

Faceți căutări pe acest blog

Ce-am mai aflat...