Un ou contine vitamine şi minerale în cantităţi variabile, proteine de înaltă calitate, grăsimi nesaturate si antioxidanti, toate cu numai 60 - 70 de calorii.

miercuri, 24 februarie 2010

Salata in straturi

Ingrediente: 3 oua fierte tari, 200 g cascaval, o conserva de ciupercute sau ciuperci champinon proaspete, o cana cu maioneza.
Se taie cascavalul si ciupercile cubulete. Intr-un castron inalt de sticla punemalternativ straturi de cascaval, ciuperci si oua rase pe razatoare, cu maioneza intre ele.
Se orneaza cu felii de ou si cu sfecla rosie rasa (cu hrean).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunturi:

Pentru prima oară în România, primul distribuitor al Companiei Aquabionica, dr. Vladimir Nerushaev, participă, periodic, la prezentarea produselor Bionic Water, în Iași și Piatra Neamt! Produse pentru sanatate, unice in lume, realizate cu ajutorul celor mai noi si mai avansate nanotehnologii. Asteptam sa fim contactati si de alte persoane interesate, din alte localitati din tara sau chiar din strainatate. Persoana de contact - Diana Boghian- tel. 0748 965978. Veniti la această prezentare și veti primi, gratuit, date suplimentare despre acest miraculos tratament și alte informatii vitale pentru sănătatea dv.

Faceți căutări pe acest blog

Ce-am mai aflat...