Un ou contine vitamine şi minerale în cantităţi variabile, proteine de înaltă calitate, grăsimi nesaturate si antioxidanti, toate cu numai 60 - 70 de calorii.

joi, 31 decembrie 2009

Putem manca ouăle care au pete de sânge?

Ouale care au o mica pată de sânge vizibila pe gălbenuşul sunt sigure pentru consum. Petele respective pot fi îndepărtate cu vârful unui cuţit. Aceste oua nu sunt nocive şi petele sunt cauzate de ruptura unui vas de sânge în timpul formării oului.
Petele de sânge nu indică un ovul fecundat, iar aceste ouă sunt în siguranţă pentru consum.

3 comentarii:

  1. Un an nou Fericit 2010!!!!
    salutari din Tenerife
    Claudia

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Claudia! Iti doresc si eu multe bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  3. ouale de prepelite se pot consuma la bolnavii cu ciroza hepatica si albumina scazuta la 2,7 si care ar fii reteta si de unde le putem cumpara??astept un raspuns va multumesc!!

    RăspundețiȘtergere

Anunturi:

Pentru prima oară în România, primul distribuitor al Companiei Aquabionica, dr. Vladimir Nerushaev, participă, periodic, la prezentarea produselor Bionic Water, în Iași și Piatra Neamt! Produse pentru sanatate, unice in lume, realizate cu ajutorul celor mai noi si mai avansate nanotehnologii. Asteptam sa fim contactati si de alte persoane interesate, din alte localitati din tara sau chiar din strainatate. Persoana de contact - Diana Boghian- tel. 0748 965978. Veniti la această prezentare și veti primi, gratuit, date suplimentare despre acest miraculos tratament și alte informatii vitale pentru sănătatea dv.

Faceți căutări pe acest blog


Ce-am mai aflat...