Un ou contine vitamine şi minerale în cantităţi variabile, proteine de înaltă calitate, grăsimi nesaturate si antioxidanti, toate cu numai 60 - 70 de calorii.

luni, 28 decembrie 2009

Salata de oua cu sunca si hrean


Ingrediente: 4 oua fierte tari, decojite si tocate, ¼ cana de maioneza, 2 tulpini de ţelină ( sau frunze), tăiată mărunt, 1 ceapa verde sau de apa, 3 sau 4 fasii de bacon tăiate în  "pătrate,  prajite crocant si scursa de grasimi, 1 - 2 linguri de hrean ras, 2 linguri de pătrunjel verde tăiat mărunt,  1 linguriţă cu ardei gras sau ardei iute tăiat mărunt, sare si piper proaspăt măcinat .
Amestecam intr-un castron ouăle, telina, ceapa, sunca si ardeiul tocat. Separat facem un sos cu hrean, jumătate din patrunjel si maioneza. Amestecam totul si condimentam, apoi ornam salata cu patrunjelul pastrat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunturi:

Pentru prima oară în România, primul distribuitor al Companiei Aquabionica, dr. Vladimir Nerushaev, participă, periodic, la prezentarea produselor Bionic Water, în Iași și Piatra Neamt! Produse pentru sanatate, unice in lume, realizate cu ajutorul celor mai noi si mai avansate nanotehnologii. Asteptam sa fim contactati si de alte persoane interesate, din alte localitati din tara sau chiar din strainatate. Persoana de contact - Diana Boghian- tel. 0748 965978. Veniti la această prezentare și veti primi, gratuit, date suplimentare despre acest miraculos tratament și alte informatii vitale pentru sănătatea dv.

Faceți căutări pe acest blog


Ce-am mai aflat...