Un ou contine vitamine şi minerale în cantităţi variabile, proteine de înaltă calitate, grăsimi nesaturate si antioxidanti, toate cu numai 60 - 70 de calorii.

duminică, 13 iunie 2010

Placinta umpluta cu omlete

500 g de aluat congelat, 6 oua, 6 felii de sunca presata, o capatana de salata verde 150 g de parmezan, 50 g de unt, busuioc verde, ulei, sare, piper.
Facem 3 omlete din cele 6 oua batutate cu sare, piper si busuioc. Le prajim pe rand in tigaie, cu unt.
Separat taiem salata verde ca taieteii si o amestecam cu parmezan ras pe razatoarea mare.
Captusim o forma de Jena ( sau de care avem, dar sa aiba peretii iu pic mai inalti) cu aluat ( si fundul formei, si marginile).
Aseazam alternativ cate o felie mare (sau mai multe ) de sunca, umplutura de salata si cate o omleta.
Terminam cu un disc din aluat, in care decupam un horn, pentru a iesi aburul.
Finisam cat mai frumos forma placintei, lipind marginile peste ultimul disc de aluat; ungem deasupra cu putin ulei si o coacem circa 40 de minute.
Se serveste rece, ca aperitiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunturi:

Pentru prima oară în România, primul distribuitor al Companiei Aquabionica, dr. Vladimir Nerushaev, participă, periodic, la prezentarea produselor Bionic Water, în Iași și Piatra Neamt! Produse pentru sanatate, unice in lume, realizate cu ajutorul celor mai noi si mai avansate nanotehnologii. Asteptam sa fim contactati si de alte persoane interesate, din alte localitati din tara sau chiar din strainatate. Persoana de contact - Diana Boghian- tel. 0748 965978. Veniti la această prezentare și veti primi, gratuit, date suplimentare despre acest miraculos tratament și alte informatii vitale pentru sănătatea dv.

Faceți căutări pe acest blog

Ce-am mai aflat...