Un ou contine vitamine şi minerale în cantităţi variabile, proteine de înaltă calitate, grăsimi nesaturate si antioxidanti, toate cu numai 60 - 70 de calorii.

vineri, 4 iunie 2010

Oua ochiuri clasice


Ingrediente:
Un ou proaspăt, o lingura rasa de unt, sare şi piper negru proaspăt măcinat
Punem tigaia pe foc foarte mic; adaugam untul şi-l lasam să se topească încet, având grijă să sfârâie, caci se va arde. Când tot untul sa topit, spargem oul într-un castron mic; foarte uşor il lasam sa alunece in tigaie şi si-l acoperim cu un capac.
Il lasam pe foc aproximativ 5 minute, până când se solidifică albusul iar gălbenuşul s-a îngroşat uşor.
Cand e gata, il luam cu o palte si il punem pe o farfurie , presaram piper, sare, şi -l servim.
Sigur ca le putem face si cu ulei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunturi:

Pentru prima oară în România, primul distribuitor al Companiei Aquabionica, dr. Vladimir Nerushaev, participă, periodic, la prezentarea produselor Bionic Water, în Iași și Piatra Neamt! Produse pentru sanatate, unice in lume, realizate cu ajutorul celor mai noi si mai avansate nanotehnologii. Asteptam sa fim contactati si de alte persoane interesate, din alte localitati din tara sau chiar din strainatate. Persoana de contact - Diana Boghian- tel. 0748 965978. Veniti la această prezentare și veti primi, gratuit, date suplimentare despre acest miraculos tratament și alte informatii vitale pentru sănătatea dv.

Faceți căutări pe acest blog

Ce-am mai aflat...