Un ou contine vitamine şi minerale în cantităţi variabile, proteine de înaltă calitate, grăsimi nesaturate si antioxidanti, toate cu numai 60 - 70 de calorii.

luni, 28 decembrie 2009

Cat timp fierbem ouale

* Ouale se pun la fiert in apa rece, altfel coaja poate crapa.
* Timpul de fierbere se calculeazadin momentul in care apa incepe sa clocoteasca.
* Ouale de gaina se fierb
3 minute -  moi
4 minute -  cleioase
6 minute -  tari
10 minute - foarte tari (cand se folosesc tocate in alte amestecuri).
* Ouale de prepelita se fierb circa 30 de secunde ca sa iasa moi, si 5 minute, ca sa fie tari.
* Ouale de rata se consuma numai fierte tari.
* Daca luam ouale direct din frigider, le vom lasa sa fiarba mai mult cu 30 de secunde.

Un comentariu:

  1. Care este secretul la carnea de prepelita ,ca sa iasa carnea frageda precum este cea din comert

    RăspundețiȘtergere

Anunturi:

Pentru prima oară în România, primul distribuitor al Companiei Aquabionica, dr. Vladimir Nerushaev, participă, periodic, la prezentarea produselor Bionic Water, în Iași și Piatra Neamt! Produse pentru sanatate, unice in lume, realizate cu ajutorul celor mai noi si mai avansate nanotehnologii. Asteptam sa fim contactati si de alte persoane interesate, din alte localitati din tara sau chiar din strainatate. Persoana de contact - Diana Boghian- tel. 0748 965978. Veniti la această prezentare și veti primi, gratuit, date suplimentare despre acest miraculos tratament și alte informatii vitale pentru sănătatea dv.

Faceți căutări pe acest blog


Ce-am mai aflat...