Ingrediente: 3 oua, o lingura de Ementaller ras sau svaiter, o lingura de unt, un pic de lapte, o conserva de 100 g de ton in ulei, 100 g branza cremoasa, o lamaie, masline sau capere.
Batem ouale cu branza rasa, 2 linguri cu lapte si sare, daca mai e necesar.
Intr-o tigaie punem untul si cand s-a topit coacem o omleta, pe ambele parti.
O rasturnam pe o folie de hartie sau aluminiu si o lasam sa se raceasca.
Facem uplutura:
zdrobim tonul ( eventual la robot), adaugam branza, un pic de suc de lamaie, dupa gust.
Intindem pasta pe omleta, o rulam si o dam la rece.
La servire, o taiem felii de un deget de groase, le asezam alaturi de salata verde si le ornam cu capere ( masline ).
In pasta de peste se poate adauga patrunjel sau ceapa verde.
E un aperitiv rapid si de efect.
-
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu