Un ou contine vitamine şi minerale în cantităţi variabile, proteine de înaltă calitate, grăsimi nesaturate si antioxidanti, toate cu numai 60 - 70 de calorii.

duminică, 3 ianuarie 2010

Oua cu sos curry

Avem nevoie de 250 g ceapa tocata, 200 g rosii tocate, 50 g pasta de usturoi, pudra garam masala sau amestec de curry, boia de ardei, chimen pisat, coriandru, turmeric, 30 ml bulion, 2 frunze de dafin, cardamon, un bat de scortisoara,  8 oua,  ulei, sare si piper.
Incalzim uleiul impreuna cu dafin, scortisoara, adaugam ceapa si o sotam; punem si pasta de usturoi si celelalte mirodenii, sotam apoi punem rosiile, bulionul si fierbem 4-5 minute. Adaugam apa cat e nevoie, pentru a iesi un sos. 
Separat intr-o tigaie cu ulei punem ouale fierte si curatate si le aurim putin; adaugam sosul strecurat si servim fierbinte - cu orez, crutoane, piure. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunturi:

Pentru prima oară în România, primul distribuitor al Companiei Aquabionica, dr. Vladimir Nerushaev, participă, periodic, la prezentarea produselor Bionic Water, în Iași și Piatra Neamt! Produse pentru sanatate, unice in lume, realizate cu ajutorul celor mai noi si mai avansate nanotehnologii. Asteptam sa fim contactati si de alte persoane interesate, din alte localitati din tara sau chiar din strainatate. Persoana de contact - Diana Boghian- tel. 0748 965978. Veniti la această prezentare și veti primi, gratuit, date suplimentare despre acest miraculos tratament și alte informatii vitale pentru sănătatea dv.

Faceți căutări pe acest blog

Ce-am mai aflat...