Un ou contine vitamine şi minerale în cantităţi variabile, proteine de înaltă calitate, grăsimi nesaturate si antioxidanti, toate cu numai 60 - 70 de calorii.

duminică, 10 octombrie 2010

Salata de ouă cu orez, în roșii

Fierbem o cană de orez cu bob lung.
6 ouă fierte tari
100 ml iaurt 
1 - 2 linguri de curry pudră
o bucată de brocoli 
6 roșii 
frunze de spanac 
Tocăm 5 ouă, le amestecăm cu iaurtul și curry, punem apoi orez fiert și răcit și buchete de broccoli fiert.  Inainte de servire, punem in fiecare farfurie o frunză mare de spanac sau salată, o jumătate de roșie, peste care punem orezul cu ouăle mixate mai înainte, și ornăm cu câte o felie din oul păstrat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunturi:

Pentru prima oară în România, primul distribuitor al Companiei Aquabionica, dr. Vladimir Nerushaev, participă, periodic, la prezentarea produselor Bionic Water, în Iași și Piatra Neamt! Produse pentru sanatate, unice in lume, realizate cu ajutorul celor mai noi si mai avansate nanotehnologii. Asteptam sa fim contactati si de alte persoane interesate, din alte localitati din tara sau chiar din strainatate. Persoana de contact - Diana Boghian- tel. 0748 965978. Veniti la această prezentare și veti primi, gratuit, date suplimentare despre acest miraculos tratament și alte informatii vitale pentru sănătatea dv.

Faceți căutări pe acest blog

Ce-am mai aflat...