Un ou contine vitamine şi minerale în cantităţi variabile, proteine de înaltă calitate, grăsimi nesaturate si antioxidanti, toate cu numai 60 - 70 de calorii.

miercuri, 24 februarie 2010

Tartine cu oua fierte si salata verde

Facem rost de o bagheta, niste mustar, 1 ou crud si 1 ou fiert, ulei, salata verde, zeama de lamaie, masline.
Preparam o maioneza din mustar, galbenus crud, sare, zeama de lamaie si ulei. Amestecam cu oua taiate bucati mari; facem apoi o salata din salata verde taiata taitei, ulei, lamaie, sare.Ungem feliile de paine si deasupra asezam un strat gros de salata - sa fie compact. Ornam cu un fir de maioneaza, cu o felie de ou presarat cu piper negru si masline. Se poate adauga si ceapa verde.
Varianta:
Folosim paine integrala feliata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunturi:

Pentru prima oară în România, primul distribuitor al Companiei Aquabionica, dr. Vladimir Nerushaev, participă, periodic, la prezentarea produselor Bionic Water, în Iași și Piatra Neamt! Produse pentru sanatate, unice in lume, realizate cu ajutorul celor mai noi si mai avansate nanotehnologii. Asteptam sa fim contactati si de alte persoane interesate, din alte localitati din tara sau chiar din strainatate. Persoana de contact - Diana Boghian- tel. 0748 965978. Veniti la această prezentare și veti primi, gratuit, date suplimentare despre acest miraculos tratament și alte informatii vitale pentru sănătatea dv.

Faceți căutări pe acest blog

Ce-am mai aflat...