Un ou contine vitamine şi minerale în cantităţi variabile, proteine de înaltă calitate, grăsimi nesaturate si antioxidanti, toate cu numai 60 - 70 de calorii.

joi, 8 aprilie 2010

Cum se curata ouale cu usurinta

Punem ouale, imediat ce s-au fiert, intr-un vas cu apa rece. Le lasam putin sa se raceasca, dar nu prea mult. Scoatem cate un ou, il lovim de o suprafat dura, dar usor, numai ca sa crape coaje pe toata suprafata sa, apoi il curatam sub apa.
Incepem sa-l curatam din capatul lat, acolo unde se afla golul cu aer; il putem curata sub jet de apa.
Ouale foarte proaspete se curata mai greu, pentru ca membranele adera la coaja, mai puternic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunturi:

Pentru prima oară în România, primul distribuitor al Companiei Aquabionica, dr. Vladimir Nerushaev, participă, periodic, la prezentarea produselor Bionic Water, în Iași și Piatra Neamt! Produse pentru sanatate, unice in lume, realizate cu ajutorul celor mai noi si mai avansate nanotehnologii. Asteptam sa fim contactati si de alte persoane interesate, din alte localitati din tara sau chiar din strainatate. Persoana de contact - Diana Boghian- tel. 0748 965978. Veniti la această prezentare și veti primi, gratuit, date suplimentare despre acest miraculos tratament și alte informatii vitale pentru sănătatea dv.

Faceți căutări pe acest blog

Ce-am mai aflat...