Un ou contine vitamine şi minerale în cantităţi variabile, proteine de înaltă calitate, grăsimi nesaturate si antioxidanti, toate cu numai 60 - 70 de calorii.

miercuri, 24 februarie 2010

Culmea minciunii!

Aflu astazi de la TV, intr-un material legat de scanadalul oalor, ca de fapt culoarea normala a galbenusului este galben deschis spre alb - asa cum sunt ouale pe care le cumparam de la magazine. Cica ouale cu galbenusul portocaliu -cum s-ar gasi in strainatate- au aceasta culoare pentru ca se introduce un pigment in oua ( si cred ca se poate proceda si astfel) , in timp ce producatorii nostri, mai cinstiti , nu introduc acest pigment in hrana gainilor.
Nu-i contrazic, dar am o intrebare:
Eu nu am mancat oua din strainatate, dar am cumparat deseori oua de la tarani, din piata; si ei cumpara pigmenti pentru a-si hrani gainile?
De ce exista ceasta diferenta intre ouale de tara si cele din magazine ?


Mai mult - se afirma ca cifra de pe ou nu are legatura cu calitatea oualor. Daca este asa, de ce exista diferente de pret intre oua, daca toate sunt la fel? De ce ouale cu cifra 3 sunt cele mai ieftine iar cele cu 1 costa triplu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunturi:

Pentru prima oară în România, primul distribuitor al Companiei Aquabionica, dr. Vladimir Nerushaev, participă, periodic, la prezentarea produselor Bionic Water, în Iași și Piatra Neamt! Produse pentru sanatate, unice in lume, realizate cu ajutorul celor mai noi si mai avansate nanotehnologii. Asteptam sa fim contactati si de alte persoane interesate, din alte localitati din tara sau chiar din strainatate. Persoana de contact - Diana Boghian- tel. 0748 965978. Veniti la această prezentare și veti primi, gratuit, date suplimentare despre acest miraculos tratament și alte informatii vitale pentru sănătatea dv.

Faceți căutări pe acest blog


Ce-am mai aflat...