Un ou contine vitamine şi minerale în cantităţi variabile, proteine de înaltă calitate, grăsimi nesaturate si antioxidanti, toate cu numai 60 - 70 de calorii.

marți, 5 ianuarie 2010

Crema Celeste - Celeste Cream

"Se freaca 5 galbenusuri cu 5 linguri de zahar pudra vanilat, in bain-marie. Cand se ingroasa ca sosul olandez, se bate la rece, se adauga un pahar mic de peltea de zmeura parfumat cu lichior, se umple crema in pahare; se garniseste cu frisca si se pune la ghiata". Mmmm, pare delicios. (Din Almanah 1939)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunturi:

Pentru prima oară în România, primul distribuitor al Companiei Aquabionica, dr. Vladimir Nerushaev, participă, periodic, la prezentarea produselor Bionic Water, în Iași și Piatra Neamt! Produse pentru sanatate, unice in lume, realizate cu ajutorul celor mai noi si mai avansate nanotehnologii. Asteptam sa fim contactati si de alte persoane interesate, din alte localitati din tara sau chiar din strainatate. Persoana de contact - Diana Boghian- tel. 0748 965978. Veniti la această prezentare și veti primi, gratuit, date suplimentare despre acest miraculos tratament și alte informatii vitale pentru sănătatea dv.

Faceți căutări pe acest blog

Ce-am mai aflat...