Un ou contine vitamine şi minerale în cantităţi variabile, proteine de înaltă calitate, grăsimi nesaturate si antioxidanti, toate cu numai 60 - 70 de calorii.

miercuri, 24 februarie 2010

Rosii umplute cu omleta

Pregatim cateva rosii pentru umplut - adica le scobim, le lasam la scurs si apoi le presaram cu putina sare.
Pregatim o omleta obisnuita din cateva oua - apreciaza fiecare cate, depinde de numarul rosiilor. Maruntim omleta, o amestecam cu marar sau patrunjel, cascaval ras si un ou crud.
Umplem rosiiile cu aceasta compozitite, le asezam intr-un vas Jena, le stropim cu putin ulei si le presaram cu cascaval ras. Le dam la cuptor vreun sfert de ora - depinde de gustul fiecaruia.
In umplutura mai putem adauga ceapa verde, ciuperci sau ardei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunturi:

Pentru prima oară în România, primul distribuitor al Companiei Aquabionica, dr. Vladimir Nerushaev, participă, periodic, la prezentarea produselor Bionic Water, în Iași și Piatra Neamt! Produse pentru sanatate, unice in lume, realizate cu ajutorul celor mai noi si mai avansate nanotehnologii. Asteptam sa fim contactati si de alte persoane interesate, din alte localitati din tara sau chiar din strainatate. Persoana de contact - Diana Boghian- tel. 0748 965978. Veniti la această prezentare și veti primi, gratuit, date suplimentare despre acest miraculos tratament și alte informatii vitale pentru sănătatea dv.

Faceți căutări pe acest blog

Ce-am mai aflat...