Un ou contine vitamine şi minerale în cantităţi variabile, proteine de înaltă calitate, grăsimi nesaturate si antioxidanti, toate cu numai 60 - 70 de calorii.

miercuri, 24 februarie 2010

Omleta cu mazare

Preparam mazarea (proaspata sau congelata) astfel ca sa fie bine fiarta; o sotam in unt, adaugam piper si patrunjel tocat.

O rasturnam peste o omleta fierbinte, presarata cu cascaval ras.

Varianta mai dietetica, dar mai spectaculoasa:

amestecam soteul de mazare cu oua batute, cubulete de rosii, rasturnam totul intr-o forma care merge la cuptor ( unsa cu unt sau ulei) si lasam pana se incheaga ouale. Cand o scoatem, o presaram cu cascaval ras.

Cantitatile variaza in functie de cate persoane dorim sa hranim, calculand 2 oua de persoana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunturi:

Pentru prima oară în România, primul distribuitor al Companiei Aquabionica, dr. Vladimir Nerushaev, participă, periodic, la prezentarea produselor Bionic Water, în Iași și Piatra Neamt! Produse pentru sanatate, unice in lume, realizate cu ajutorul celor mai noi si mai avansate nanotehnologii. Asteptam sa fim contactati si de alte persoane interesate, din alte localitati din tara sau chiar din strainatate. Persoana de contact - Diana Boghian- tel. 0748 965978. Veniti la această prezentare și veti primi, gratuit, date suplimentare despre acest miraculos tratament și alte informatii vitale pentru sănătatea dv.

Faceți căutări pe acest blog

Ce-am mai aflat...