Un ou contine vitamine şi minerale în cantităţi variabile, proteine de înaltă calitate, grăsimi nesaturate si antioxidanti, toate cu numai 60 - 70 de calorii.

miercuri, 30 decembrie 2009

Cum se curăță ouăle fierte, cu ușurință

După ce s-au fiert, le punem imediat într-un vas cu apă rece. Spargem coaja sub apă și membrana se va îndepărta cu tot cu coajă. 
Începeţi decojirea, la capătul mai mare al oului,unde este  buzunar aerului, şi se îndepărtează coaja sub jet de apă.  Ouăle foarte proaspete sunt mai greu de curățat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunturi:

Pentru prima oară în România, primul distribuitor al Companiei Aquabionica, dr. Vladimir Nerushaev, participă, periodic, la prezentarea produselor Bionic Water, în Iași și Piatra Neamt! Produse pentru sanatate, unice in lume, realizate cu ajutorul celor mai noi si mai avansate nanotehnologii. Asteptam sa fim contactati si de alte persoane interesate, din alte localitati din tara sau chiar din strainatate. Persoana de contact - Diana Boghian- tel. 0748 965978. Veniti la această prezentare și veti primi, gratuit, date suplimentare despre acest miraculos tratament și alte informatii vitale pentru sănătatea dv.

Faceți căutări pe acest blog

Ce-am mai aflat...